1283/4866 | Prodej novostavby, byty 2kk 50m2 až 4kk 128m2, s předzahrádkou, Československého exilu, Praha 12 -

Československého exilu, 14300, Praha 12, Praha
9 150 000 Kč (za nemovitost)

Vítejte u vás. Ahoj, Vanguard!

Vanguard je rezidenční projekt, který vám nabídne opravdovou radost z bydlení. Projekt, ve kterém jsme si dali záležet, aby společné prostory byly stejně příjemné jako samotné byty. Kde je radost potkat sousedy.

Díky promyšlenému konceptu, kvalitním materiálům, hravým barvám a dostatku zeleně zde vzniká skutečná oáza. Pražské Modřany patří mezi lokality s obrovským potenciálem. Jsou příjemnou, rozvíjející se částí Prahy, kde si můžete užívat líně tekoucí Vltavu, golfové hřiště s výhledy na Vyšehrad nebo vyhlášenou cyklostezku.

Bytový dům nabízí byty od velikosti 2+kk po 4+kk. Posuvná velkoformátová okna v každé bytové jednotce, prostorné předzahrádky, velkorysé balkony se zábradlím z odolného skla a střešní terasy.

Objevte Modřany Pražskou čtvrt s velkým potenciálem. V okolí právě vzniká moderní zástavba a zázemí projektu Vanguard. To předurčuje lokalitu, aby se stala vyhledávanou a skvělou adresou a byt v Ahoj, Vanguard skvělou investicí.

Bytový dům definuje zapuštěný parkovací dům opláštěný zelenou stěnou, důležitý funkční prvek absorbující hluk. Dům je členěn deskami, jež si pohrávají s kombinací prosklených ploch a světlých fasád. Ze zdí pak vystupují římsy, balkony a terasy. Pomyslná oáza, ostrov vyrůstající ze zahrady, a posunutí bytů blíže ke světlu. To vše dělá z Ahoj, Vanguard místo plné života, hravosti a lehkosti bytí.

Modřany jsou městskou částí s jedinečným rukopisem. Harmonicky se tu snoubí původní architektura malých prvorepublikových vilek s průmyslovou výstavbou, z níž vznikají unikátní projekty s prostorem pro zeleň. Modřany patří k nejzelenějším městským částem Prahy. Okolí Ahoj, Vanguard také nabízí maximální vyžití, v blízkosti jsou školky, školy, kulturní, sportovní i gastronomické možnosti.

Ceny bytů od 9 150 000 Kč do 22 217 000 Kč. Pro více informací, půdorysy a výpis jednotek nás kontaktujte.

Speciální nabídka k nákupu nemovitosti:
Kontakt na Realitního Makléře:

Realitní kancelář: Můj domov REALITY
Makléř: Lidiya Savynets
Telefon: +420 775 604 602
Email: muj.domov.reality@seznam.cz
Komunikační aplikace: Viber, WhatsApp, Telegram
Adresa: Československého exilu, Praha 12, Modřany

Neplaťte provize, neváhejte nás kontaktovat a rádi vám poskytneme další informace. Děkujeme a velmi se těšíme!

  • Dispozice bytu:2+kk
  • Podlaží v domě:3
  • Počet podlaží v domě:7
  • Celková podlahová plocha:50 m2
  • Druh objektu:cihlová
  • Stav objektu:novostavba
  • Vlastnictví:osobní
  • Sklep:2 m2
  • Umístění objektu:klidná část obce


Prodávající makléř

Penelope

Lidiya Savynets

Tel.: +420 775604602

Kontaktní formulář